INTERACTA – HJÄLPER DIG I FÖRÄNDRINGSARBETET

Förbättringsarbete för alla slags större organisationer

Workshopdesign och workshopledning

Workshops är en strukturerad mötesplats för människor att provtänka tillsammans och inom en begränsad tid komma fram till ett resultat. De positiva effekterna av att välja workshops som metod är engagemang, delaktighet, förankring, grupputveckling och omedelbara resultat genom att lågt hängande frukter kan plockas.

Jag kan hjälpa till med att föreslå upplägg, metod och verktyg och önskar ni det leder jag också workshoparbetet. I vissa fall stöttar jag i framtagande av en workshopdesign/planering som sen genomförs av verksamhetens interna resurser.

Vissa workshoptyper lämpar sig också att genomföra digitalt men behöver planeras på ett lite annat sätt.

Vänta inte,
kontakta mig redan idag!

Är du intresserad av en tjänst eller har frågor eller funderingar om något som rör mig eller vad jag kan erbjuda så är du alltid välkommen att kontakta mig. Det kostar ingenting att fråga!

Interacta AB

Telefon: 073-098 89 53
Karlgårdsvägen 21, 931 62 Skellefteå

Nyfiken? Ställ en fråga!