INTERACTA – HJÄLPER DIG I FÖRÄNDRINGSARBETET

Förbättringsarbete för alla slags större organisationer

Förändring och förbättring kommer tillsammans.

Varje förbättring kräver också en förändring i beteenden hos medarbetarna. Därför behövs kunskap inom förändringsledning likväl som inom förbättringsledning.

För att säkra upp önskade resultat är därför många av verktygen för att leda förändring inbakade i varje metod och verktyg jag förespråkar i ett förbättringsarbete.

Oavsett vart ni är finns stöd att få. Interacta finns för att stötta er verksamhet, oavsett vart i ni befinner er på er förbättringsresa.  Vi hjälper gärna till med att säkra din verksamhetens position för framtiden.

Gör dina ändringar!

Minimalistisk syn på förändring

Förändring är roligt, men förändring kostar också på.

I många verksamheter pågår en mängd förändringsinitiativ samtidigt och för att inte trötta ut medarbetarna tror jag att det är viktigare än någonsin att var noggrann. Att med precision bara förändra det som verkligen behövs för att uppnå önskat resultat. Därför tror jag att kunskap inom verksamhetsutveckling, förbättringsarbete och förändringsledning är viktigare än någonsin. Också en vilja och förståelse för att det behövs tid för att utforska och hitta rätt lösning för den unika situationen och verksamheten.

Dags för en ny nivå?

För de verksamheter som kommit en bit på väg

För de verksamheter som kommit en bit på väg i sitt förbättringsarbete kan utmaningarna se lite annorlunda ut.

Då kan de fortsatta utmaningarna vara att hitta uthålligheten och bevara förbättringskraften över tid, att hitta specialister som kan stötta i den unika utmaning verksamheten står i just nu eller att själva komma över en tröskel och utvecklas ytterligare inom förbättringskunskap.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer.

Telefon: 070-312 09 08

Vänta inte,
kontakta mig redan idag!

Är du nyfiken på en specifik tjänst eller har frågor eller funderingar om något som rör mig eller vad jag kan erbjuda så är du alltid välkommen att kontakta mig. Det kostar ingenting att fråga!

Interacta AB

Telefon: 070-312 09 08
E-post: info@interacta.nu
Karlgårdsvägen 21, 931 62 Skellefteå

Nyfiken? Ställ en fråga!