INTERACTA – HJÄLPER DIG I FÖRÄNDRINGSARBETET

Förbättringsarbete för alla slags större organisationer

Workshops

Workshops är en strukturerad mötesplats för människor att samskapa. Workshops ger möjlighet för medarbetare att provtänka tillsammans, vara kreativa och inom en avgränsad tid komma fram till ett resultat. De positiva effekterna av att välja workshops som verktyg är engagemang, delaktighet, förankring, grupputveckling och omedelbara resultat genom att lågt hängande frukter kan plockas direkt.

Jag kan hjälpa till med att föreslå upplägg, metod och verktyg och önskar ni det leder jag också workshoparbetet. I vissa fall stöttar jag i framtagande av  workshopdesign och planering som ni sen kan genomföra på egen hand.

De flesta workshoptyper lämpar sig att genomföra digitalt men behöver planeras på ett lite annat sätt.

Vänta inte,
kontakta mig redan idag!

Är du nyfiken på en specifik tjänst eller har frågor eller funderingar om något som rör mig eller vad jag kan erbjuda så är du alltid välkommen att kontakta mig. Det kostar ingenting att fråga!

Interacta AB

Telefon: 070-312 09 08
E-post: info@interacta.nu
Karlgårdsvägen 21, 931 62 Skellefteå

Nyfiken? Ställ en fråga!